Pasang iklan Anda di sini.
https://goo.gl/Io3Xqy

Tuesday, November 29, 2016

0 CleanMyPC v1.8.0 +Crack -Full Activated copy.


HOW TO Full Activated copy
CleanMyPC v1.8.0.545

First download
CleanMyPC + CRACK

Extrak file .rar
install setup cleammypc
after install , open the program, and close .

Open TaskManager
end task/close all cleanmypc running
end 3 task of cleanmypc
1.cleanmypc NT service
2.cleanmypc SystemInterop
3.SecureEraseDropAgent

Find at TaskManager PC
after finish. close the task manager
 than 
Close/Disable Windows Firewall 
and Windows Defender .

NOTE: If you have another program 
AV/ANTIVIRUS ,Please Disable before
copy the crack cleamypc .

If done Close/Disable
program Antivirus .
Copy CRACK to Directory 
installation CleanMyPC Folders
* Local Disk C > Program Files > CleanMyPC > Copyhere the CRACK *

After this . Run the CRACK .
Just click patch
after PACHING DONE……..
Close the crack .

DONE !!!!!!!
Enjoy our Full CleanMyPC.

Facebook

Video tutorial below .


Sunday, September 18, 2016

0 Cara Activate Windows XP SP3

As requested by certain visitors. 
This is Windows XP Activator (crack).




This will permanently activate your Windows XP 
Service Pack 3 latest version.

1. Download activator :-
Link 1 : MEGA
Link 2 : Dropbox
Link 3 : Google Drive

If you want serial number for Windows XP SP3 download this link :-
Link 1 : Google Drive
Link 2 : Dropbox
Link 3 : MEGA

(Remember! this serial mostly worked on earlier version SP3, not the latest) otherwise use activator.

Watch Video, if dead download here : MEGA

Friday, September 09, 2016

0 CARA UNLOCK BROADBAND HUAWEI MAXIS CELCOM DIGI UMOBILE

Hari ini aku nak ajar korang cara nak unlock broadband. method ni work untuk semua jenis broadband sama ada maxis, celcom, digi, u mobile, atau apa2 ja jenis broadband.
Ok jom!

1. Mula-mula sekali korang perlu tahu nombor IMEI broadband.
Cara nya, korang tengok di belakang broadband, atau di dalam broadband.cari IMEI. kemudian salin IMEI tu dimana2 sebab nak guna nanti.
Contoh IMEI :




2. Lepas tu, buka website ni :
http://tools.texby.com/unlock-codes/huawei/

Korang tulis IMEI broadband tu di dalam kotak kosong di website tu.


tulis IMEI di dalam kotak tu

3. Lepas tu, tekan SUBMIT.korang akan dapat hasil macam ni :



Yang aku buat kotak merah tu code untuk unlock. kalau yg betul tak dak XXX tu, tpi atas sbb tertentu aq terpaksa censored hehe. 

Korang copy code tu, sbb nak guna.

4. Sekarang korang masukkan SIM yang korang nak guna ke dalam boradband. tapi korang kena guna SIM yang berlainan dari broadband. Contohnya, kalau Broadband Maxis, korang masukkan SIM Celcom. macam tu la sebaliknya.

Lepas tu korang cucuk di laptop, dan buka software broadband tu. Secara automatik satu popup akan keluar mintak Unlock Code.

Korang paste code yang dapat di website tadi, ke dalam kotak popup tu.




Lepas tu tekan OK.

5. Bila berjaya, broadband korang akan detect signal sim baru tu. 



SIAP! lepas tu boleh connect dan guna internet macam biasa.

Ok itu saja. terima kasih. Assalamualaikum.

Thursday, August 25, 2016

0 Cara Flash fastboot Stock ROM MIUI 8 HH XIAOMI w/ MiFlash Tool

Cara Flash fastboot Stock MIUI 8 Global stable ROM
dengan MiFlash Tool

Untuk MODEL HH XIAOMI SAHAJA!!!!


Kesempatan kali ini saya share cara flash ROM fastboot di HP Xiaomi menggunakan MiFlash Tool, saya menggunakan Xiaomi Redmi Note 4G untuk melakukan flash ini, tetapi cara ini juga boleh dilakukan untuk semua Model HH Xiaomi lainnya jika kamu kebetulan mempunyai HH Xiaomi tinggal download saja ROM fastboot sesuai dengan model xiaomi kamu.
Flash melalui MiFlash ini juga sebagai salah satu cara jika HP xiaomi kamu bootloop syaratnya cuma satu HP Xiaomi kamu masih boleh masuk ke fastboot mode (Volume Down + Power)

Langkah-langkahnya seperti berikut :

  1. Download dan install driver xiaomi di Laptop/PC
  2. Download dan install MiFlash atau yang terbaru boleh download disini
  3. Download ROM Fastboot yang terupdate boleh download en.xiaomi.com sesuaikan dengan Model Xiaomi kamu, contoh saya pakai Redmi Note 4G.
  4. Note : ROM yang untuk flash via MiFlash berbeza dengan ROM yang flash via Recovery jadi jangan sampai salah download biasanya untuk membezakannya, file flash rom fastboot berkstensi .tar.gz atau .tgz sedangkan file rom yang via recovery berekstensi .zip
  5. Jika sudah siap semua filenya, langsung kita mulai flash nya.
  6. Sebaiknya letak file ROM Fastboot di C:/ atau di D:/ atau di E:/ jangan sampai di dalam folder.
  7. Hasil download kan biasanya seperti ini contoh : dior_global_images_V8.0.1.0.KHIMIDG_20160805.0000.29_4.4_global_3c99373ed3.tgz >> maka ekstrak file tersebut pakai winrar di laptop/pc
  8. Jalankan Mi Flash yang berada di C:\Program Files (x86)\Xiaomi\MiPhone\
  9. Matikan HH Xiaomi kamu kemudian masuk ke fastboot mode dengan menekan butang Volume Down dan Power
  10. Tekan Refresh di MiFlash untuk memastikan HH kamu sudah terdeteksi, jika sudah terdeteksi biasanya akan muncul seperti gambar dibawah
  11. Kemudian klik Browse, dan arahkan ke folder yang berisi file rom fastboot yang sudah kita ekstrak sebelumnya. dan jangan lupa tick/centang flash all yang bagian bawah
  12. Setelah semua langkah diatas sudah dilakukan, tinggal klik Flash
  13. Tunggu saja proses flash ini cukup memakan masa jadi jangan panik sebelum HH kamu benar2 hidup sendiri. Proses Flash di MiFlash kurang lebih sekitar 3 menit dan proses di Handphone sekitar kurang lebih sekitar 15-20 menit sampai restart sendiri.
  14. NOTE : Jangan sekali-kali cabut HH kamu sebelum semuanya selesai, karena boleh terjadi hardbrick.
  15. Jika sudah masuk home screen artinya kamu sudah berhasil flash, kamu boleh cabut usbnya.
  16. Selamat Mencoba. HAPPY FLASHING
Jika kurang jelas, boleh tonton Tutorial versi video berikut ini :